I. Pentru locatii

 1. Informatiile care apar pe pagina unei locatii (hotel, sala fitness, cabinete stomatologice, farmacii etc) sunt furnizate de clienti sau de catre administratorii acestor locatii.
 2. Informatiile afisate pe pagina unei locatii sunt doar informatii cu caracter public, utile pentru a intra in contact cu afacerea sau pentru a ajunge la locatia respectiva.
 3. Promovarea locatiilor se poate face doar cu acordul administratorului locatiei – administratorul se va asigura ca datele din pagina locatiei sunt reale si corecte. In caz contrar echipa www.dinPrahova.ro poate recurge la corectarea sau cenzurarea acestora.
 4. Numerele de telefon, adresele de email, adrese web sau de retele sociale vor fi completate exclusiv in campurile special destinate pentru astfel de tipuri de date.
 5. Parerile negative (1 stea – 2 stele) nu pot fi sterse inainte de a solicita dovezi utilizatorului care a lasat parerea respectiva.
 6. Informatiile din pagina locatiei pot fi modificate sau actualizate de catre administratorul locatiei doar dupa ce s-a efectuat revendicarea locatiei de catre acesta.

II. Pentru utilizatori

 1. dinPrahova.ro pune la dispozitia administratorilor de locatii spatiu virtual in scopuri publicitare.
 2. Echipa dinPrahova.ro verifica fiecare locatie inscrisa insa nu poate garanta si nu poate fi facuta responsabila pentru acuratetea datelor introduse de catre administratorii locatiilor.
 3. Utilizatorii web site-ului dinPrahova.ro vor putea adauga pareri despre fiecare locatie in care au fost si au beneficiat de serviciile oferite de locatie.
 4. Utilizatorii care dau nota 1 sau 2 (1 stea – 2 stele) trebuie sa aibe o dovada pentru aceasta nota. In cazul solicitarii de catre administrator a unei dovezi pentru cele spuse, utilizatorul trebuie sa furnizeze informatiile solicitate, in caz contrar nota poate fi stearsa de catre administratorul locatiei sau de echipa dinPrahova.ro

III. Costuri

 1. Revendicarea unei locatii este de 360 lei / an (TVA inclus) – tarif aplicat pentru primele 100 de locatii revendicate.
 2. Revendicarea unei locatii dupa primele 100 de locatii revendicate va fi de 600 lei / an (TVA inclus).

IV. Beneficii locatii revendicate

 1. Locatia revendicata va beneficia de o galerie foto afisata in pagina locatiei (realizata de echipa dinPrahova.ro)
 2. Locatia revendicata va beneficia de un videoclip de prezentare a locatiei (realizat de echipa dinPrahova.ro)
 3. Locatia revendicata va avea o insigna care va mentiona ca “aceasta locatie a fost verificata”
 4. Locatia revendicata va fi mentinuta in cap de lista pentru categoria in care se afla.
 5. Locatia revendicata va avea o insigna care va mentiona ca locatia este o “Locatie Premium”