Ce este dinPrahova.ro? Director locatii Ploiesti si Prahova – locul unde gasesti orice locatie si serviciu din judetul Prahova. Cel putin asta ne dorim sa ajungem. Putem spune ca suntem pe drumul cel bun momentan.

Avem afaceri din foarte multe domenii de activitate, iar ce nu avem momentan sigur va ajunge in lista noastra de categorii.

De ce e bine pentru o afacere sa fie prezenta pe dinPrahova.ro – director locatii Ploiesti?

Pentru ca vom fi prezenti pe toate canalele de comunicare din judetul Prahova. Optimizare organica, publicitate online (Facebook si website-uri din grupul nostru) si publicitate offline (prezenti in locatiile promovate).

Care sunt costurile pentru a fi locatie premium pe dinPrahova.ro?

Asa cum am precizat si in termenii si conditiile platformei, costurile sunt destul de mici cat sa-si permita cam orice locatie – primele 100 de locatii premium au un cost de 360 lei (TVA inclus) pe an, iar urmatoarele au 600 lei / an.

Ce fel de afaceri pot fi afisate pe dinPrahova.ro?

Tot felul de afaceri, indiferent de domeniul de activitate – sigur gasesti cel putin un domeniu de activitate in care se poate incadra locatia ta, iar daca chiar nu exista, nu este problema, realizam o astfel de categorie.

Daca platesc taxa anuala, ce beneficii am pentru locatia mea?

Daca esti din Ploiesti, Campina sau orice alt oras din judetul Prahova, locatia ta va fi afisata printre primele, va avea o insigna cu Locatie Premium, iar in pagina dedicata locatiei tale vei avea insigna cu “Locatie verificata”.

Clientii pot vedea toate modurile de contact (mail, telefon, website), galerie foto si videoclip de prezentare (realizate de echipa dinPrahova sau ceva ce deja detine locatia respectiva), program complet si prezentare complexa de produse si servicii.

Ce ne diferentiaza de restul? Noi suntem axati pe judetul Prahova, ceea ce ne face sa fim mai buni, pentru ca noi gasim exact categoria de vizitatori care va intereseaza in mod direct.

  • Este benefic sa ai locatia inscrisa pe dinPrahova.ro? DA!
  • Este util pentru potentialii clienti sa vada locatia ta aici? DA!
  • Este mult 360 lei / an pentru a fi prezenti pe dinPrahova.ro? Tu decizi!
  • Cum fac plata pentru inscrierea locatiei? Simplu: prin banca sau cash la locatia ta!

Tu ce spui, merita sa-ti adaugi locatia pe dinPrahova.ro?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.