dinPrahova.ro ofera o cale simpla sa conecteze afacerile cu potentialii clienti din judetul Prahova, oferind locatiilor o pauza pe partea de marketing pentru a se putea orienta mai mult pe produse si servicii. Elegant, simplu si usor de folosit, platforma dinPrahova.ro ofera o cale de a genera venituri fara dureri de cap.

1. Creaza-ti un cont

Sa creezi un cont pe dinPrahova.ro este simplu – adaugi informatiile solicitate si apesi butonul sa trimiti informatiile.

2. Trimite o locatie

Sa adaugi o locatie pe dinPrahova este super simplu. Adaugi adresa si site-ul preia automat harta unde se afla locatia ta.

Poti adauga informatii precum programul locatiei, numar de telefon, adresa de email, adresa website si o descriere completa pentru a oferi potentialilor clienti cat mai multe informatii.

Avem o zona speciala pentru videoclipuri si galerie foto. Orice locatie premium isi poate adauga poze si video pe pagina dedicata

Orice client iti poate da note pe baza experientei avute in locatia ta – indeamna clientii sa iti ofere numarul de stelute care cred ei ca merita locatia ta.

Mai multe note favorabile, mai multi potentiali clienti ce inclina sa-ti viziteze afacerea.

3. Obtine mai mult interes pentru locatia ta

Fa-ti locatia premium si una verificata, astfel ai mai multe persoane care-ti viziteaza pagina locatiei.

Daca esti verificat si ai insigna de locatie premium atunci potentialii clienti te gasesc mai usor.

Dezvolta-ti afacerea pentru a avea cat mai multi potentiali clienti – noi aducem prahovenii pe site, tu trebuie sa-i atragi pe pagina ta. Cum faci asta? Trebuie sa fii pe primul loc in lista noastra de locatii. Cum poti face acest lucru? Devin-o locatie verificata.

Ofera date de contact potentialilor clienti, astfel acestia te pot contacta mult mai usor in cazul in care au intrebari sa-ti adreseze.

Contacteaza-ne la 0733.186.459

Adauga locatia ta!